Всеукраїнський конкурс
юних виконавців імені Людвіга ван Бетховена


Всеукраїнський конкурс юних виконавців імені Людвіга ван Бетховена заснований Дитячою музичною школою № 1 ім. Л. Бетховена за сприяння Харківської міської ради, Адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради, Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів та Харківського обласного товариства німців «Відергебурт».

Основною метою Всеукраїнського конкурсу юних виконавців імені Людвіга ван Бетховена є виявлення та підтримка творчо обдарованих дітей, пропагування класичної світової музики, подальший розвиток і вдосконалення виконавської майстерності юних музикантів, збагачення концертного та педагогічного репертуару кращими зразками класичної світової і національної музики, творами сучасних українських та німецьких композиторів, активізація творчої діяльності викладачів, обмін досвідом та інноваційними ідеями, подальше зміцнення зв’язків між українським і німецьким народами.

І Відкритий конкурс юних виконавців імені Людвіга ван Бетховена відбувся у 2003 році. За період 2003–2017 років у конкурсі взяли участь 2091 виконавець з України та країн близького зарубіжжя, 905 з них стали лауреатами та дипломантами конкурсу.

Значною подією в історії конкурсу стало включення його у 2015 році до Реєстру дитячих та юнацьких міжнародних, всеукраїнських мистецьких конкурсів, фестивалів.

За час свого існування Конкурс став визначним мистецьким явищем і впевнено зайняв своє місце у культурному житті Харкова та України. Він традиційно щороку запрошує і згуртовує навколо себе талановитих юних виконавців.

Протягом усіх років оцінку виконавської майстерності конкурсантів та визначення переможців здійснює журі, до складу якого залучаються видатні майстри музичного мистецтва України.

Конкурс є блискучою можливістю для юних музикантів заявити про себе, самоствердитися шляхом творчого змагання, в якому не може бути переможених.

 


 

ПОЛОЖЕННЯ

XІХ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЮНИХ ВИКОНАВЦІВ

ІМЕНІ ЛЮДВІГА ВАН БЕТХОВЕНА

02 – 05 ЧЕРВНЯ 2022 РОКУ

 

ПОЛОЖЕННЯ У GOOGLE – публікації

Положення для скачування у форматі .pdf

 

ЗАЯВКА

(та інші необхідні для участі документи)

 


 

ШАНОВНІ ДРУЗІ!
Оголошуємо результати
XVІIІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЮНИХ ВИКОНАВЦІВ
імені Людвіга ван БЕТХОВЕНА!

 

Номінація ФОРТЕПІАНО →

Номінація ФОРТЕПІАННИЙ ДУЕТ

Номінація ОРКЕСТРОВІ ДУХОВІ ІНСТРУМЕНТИ →

Номінація ОРКЕСТРОВІ СТРУННО-СМИЧКОВІ ІНСТРУМЕНТИ →

Номінація СОЛЬНИЙ СПІВ (АКАДЕМІЧНИЙ) →

Номінація ВОКАЛЬНИЙ АНСАМБЛЬ →

 

*  *  *

Телефон для довідок: +38 (066) 267-80-07 (Viber, Telegram)

Електронна пошта Конкурсу:  bethoven.konkurs.kh@gmail.com 

 


 

АРХІВ КОНКУРСУ